JM Slideshow Responsive

Sportmedische begeleiding

Sportmedische Begeleiding

De sportmedische begeleiding wordt verzorgd door Jento Beuving. Hij heeft een praktijk voor sportverzorging, -massage en blessurepreventie. Zijn opleiding heeft hij gevolgd bij Jan Kwakman uit Vollenhove. Sinds enige tijd is Jento de coördinator van het team, die de sportmedische begeleiding van acrogym-, turn- en springwedstrijden verzorgt. Het afgelopen seizoen heeft hij ook weer een aantal wedstrijden begeleid.

In zijn praktijk kun je terecht voor sportmassage (of voor ontspanning door bijvoorbeeld stress), blessurepreventie, bandageren, kinosiotaping, lymfedrianage en Dorntherapie (klachten voortkomend vanuit o.a. de wervelkolom, opheffen beenlengte verschillen, vastzittende schouder enz.) soms in combinatie met de Breussmassage.

Voor een afspraak kun je bellen naar 0529-482722 of 06-53728357. Hij heeft de praktijk aan huis aan het Nachtegaalplein 8 (tegen over de dependance van het Agnieten college) te Nieuwleusen.

Wacht niet te lang en loop niet door met een blessure. Tijdens wedstrijden beperkt het je en het herstel is dan vaak langer. Bovendien het seizoen is maar zo voorbij.

De leden van de vereniging krijgen 20% korting op de behandelkosten. De behandelkosten zijn mits meeverzekerd bij de ziektekosten verzekeraar vergoedbaar.

J.L. Beuving
Nachtegaalplein 8
7711 LR Nieuwleusen
0529 482 722 / 06 53 728 357

 

 

 

email this page