JM Slideshow Responsive

Turnsters GVN door naar 1/2 NK.

Turnsters GVN door naar 1/2 NK.

 
Een succesvolle zaterdag voor de turnselectie van GVN uit Nieuwleusen. In Hengelo waren er tickets te verdienen voor de 1/2 NK   3 de Divisie medio april.
GVN had 5 turnsters die via voorronden waren doorgedrongen tot deze Districtsfinales.
Het zou niet gemakkelijk worden om een ronde verder te komen. In deze Districtsfinales zijn de beste turnsters van Gelderland en Overijssel vertegenwoordigt. 
Waarbij de verschillen vaak klein zijn. Een kleine fout en je wordt zo 10 plaatsen teruggeworpen.
Bij de Jeugd 1 wist Sophie Kijk in de Vegte een goedewedstrijd neer te zetten. Helaas kwam Sophie net te kort om door te mogen, maar was zeker tevreden met haar 20 ste plaats.
Sophie heeft een goed seizoen gedraaid en een enormevooruitgang gemaakt.
Bij de Jeugd 2 was het erg spannend. Merel Benne had een val van de balk en die punt koste haar de doorstroom. Merel turnde verder eengoede wedstrijd en werd keurig 16 de.
Daarna ging het alleen maar beter. Elize Vedder in dezelfde klasse wist de wedstrijd goed uit te turnen en werd 8 ste en gaat door naar de volgende ronde.
De senioren moesten aan het einde van de dag turnen. De wedstrijd begon pas rond 18.00 uur. MadeliefLogtenberg en Carlijn Beernink zaten meteengoed in de wedstrijd. Doordat er veel senioren waren was het erg moeilijk om te zien hoe goed de tegenstand was. Maar beide dames zaten relax in de wedstrijd en wisten op hetgoede moment de punten binnen te halen.
Vooral op balk en vloer pakten ze de meeste punten.
Dat kwam ook tot uitdrukking door de jurycijfers waarbij Carlijn de hoogste dag score had op vloer. Mede door dezegoede cijfers werd Madelief 20 ste en Carlijn 11 de. Carlijn werd daarbij de beste senior uit Overijssel. Beide dames hebbengenoeg punten verzameld om door te mogen.
Een enorm succes voor GVN. De uren die GVN heeft tebesteden aan trainingen zijn geen vergelijk met de andere clubs die minimaal 2 x zoveel trainen. Toch weet men elk jaar weer turnsters af te leveren richting NK. Een groot compliment voor de club, turnsters en trainers.
Het resultaat van een half jaar hard werken: Drieturnsters door naar de 1/2 NK 3 de Divisie medio april. 
Er komen weerturnsters van GVN in actie op zaterdag 29 februari tijdens de Play Off wedstrijden 4 deDivisie in Wierden.
 
 
 
email this page