JM Slideshow Responsive

GVN PRESTEERT GOED IN DISTRICTSFINALE.

GVN PRESTEERT GOED IN DISTRICTSFINALE.

GVN PRESTEERT GOED IN DISTRICTSFINALE.

 

De turnselectie van GVN uit Nieuwleusen heeft goed gepresteerd in de Districtsfinales 4 de Divisie in Doetinchem. In de ochtend was Sophie Kijk in de Vegte goed aan het turnen in haar wedstrijd bij de Instap. Sophie turnde een goede wedstrijd en maakte een kleine fout op de balk wat haar een aantal plaatsen koste. Maar ze wist uiteindelijk een 13 de plaats te pakken. Een prima prestatie.

Aan het einde van de dag waren de senioren aan de beurt. Henea van Dijken, Lisette van Hulzen en Manon Bouwman waren via voorronden doorgedrongen tot deze finale. Dit jaar waren er ruim 60 senioren uit zowel Overijssel als Gelderland voor deze finale gekwalificeerd. De tegenstand was erg groot en het was afwachten hoe dat zou uitpakken. 

De dames wisten goede oefeningen neer te zetten en op de tussen uitslagen was te zien dat de verschillen erg klein waren.

Rond 20.30 was de uitslag bekend. Manon werd 7 de, Lisette werd 10 en Henea eindigde in de middenmoot. Een goed einde van het wedstrijdseizoen voor deze dames.

Volgende week zaterdag 27 mei, zal een groot deel in actie komen in Hellendoorn,  voor de individuele toestelkampioenschappen regio Oost. Waarbij er medailles te verdienen zijn per toestel.

email this page